|
Trafik Kurallarını Biliyor musunuz? 4 Yıl önce
|
|
|
Tasarruf
Temel'in oğlu kan ter içinde koşarak eve gelir. -Uy buba tam yüz bin lira tasarruf ettum, otobüse binmeyip yanında koştum. Temel biraz kızgın; -Ula oğlum ha biraz daha akilli olsaydun da taksinin yanunda koşsaydın ya. Daha çok kazanirdun.
|
|
|
|
|
|
|
Araba Hırsızı 4 Yıl önce
|
|
|
Mahallenin bir tanasinde sık sık araba teypleri çalınıyormuş. Adamın biri de arabasına, "Araba teybi yok, boşuna uğraşmayın." diye yazı yazmış. Sabah bir de baksa araba yok ve arabanın durduğu yerde bir kağıt; "Üzülme ben taktırırım."
|
|
|
|
|
|
|
Sahipsiz 4 Yıl önce
|
|
|
Yargıç, otomobil çalmak suçundan sanık olarak karşısına getirilen Temel'e sordu:- Otomobil çalmışsın, bunu neden yaptın söyler misin?- Sahibi yok sanmistum...- Peki, sahibi olmadığı kanısına nereden vardın?- Mezarluğun önine parketmistu da...
|
|
|
|
|
|
|
Sinyal veriyor 4 Yıl önce
|
|
|
.Adamın biri köyün birinin yanından geçerken, bir köylü ineğiyle beraber otostop çekiyormuş. Adam durmuş almış köylüyü ama ineği ne yapacakları meçhul. Koylu: "Arka tampona bağlarız, o peşimizden gelir", demiş. Düşmüşler yola, derken adam gaza asılmaya başlamış, 50 km...inekte tıs yok.70 km... inekte tıs yok, koylu de: "Benim inek iyi koşar",diye şişiyormuş. Adam takmış beşinci vitese... Hız 120 ve inek dilini sallamaya başlamış. Şoför "Senin inek kesildi herhalde, bak dili bir karış dışarıda" demis. Köylü de: "Sen yanlış anlamışsın, o seni sollayacak sinyal veriyor", demiş.
|
|
|
|
|
|
|
Kim Haklı 3 Yıl, 11 Ay önce
|
|
|
Trafik kazasına sebebiyet verdiği için yargılanan şoför, hâkime:
Hâkim bey, dedi. Benim bu kazadan hiç suçum yok. Ben 15 yıllık şoförüm.
Kazaya uğrayan yaya derhal atıldı:
Ama hâkim bey, ben de 45 yıllık yayayım.
|
|
|
|
|
|
|